Apple iPhone Apple iPhone

kies ander toestel

Apple iPhone internet handmatig instellen

Apple iPhone
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 1
  • Bij de iPhone is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen.
  • Wel is het mogelijk je iPhone handmatig in te stellen voor gebruik.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
  • Klik hier om de instellingen automatisch goed in je iPhone te zetten.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone met iOS 1. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via Instellingen, Algemeen, Info, Versie. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone aanzienlijk. hollandsnieuwe raadt installatie van deze update dan ook af.
  • Startscherm.
  • Kies Settings.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Kies General.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Network.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 5
  • Kies EDGE.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 6
  • Bij APN, voer data.dataxs.mobi in.
  • Bij Username, voer niets in.
  • Bij Password, voer niets in.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 7
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 8
vorige. stap 1 van 8 volgende.