Apple iPhone Apple iPhone

kies ander toestel

Apple iPhone internet handmatig instellen

Apple iPhone
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 1
  • Bij de iPhone is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen.
  • Wel is het mogelijk je iPhone handmatig in te stellen voor gebruik.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
  • Klik hier om de instellingen automatisch goed in je iPhone te zetten.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone met iOS 8. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via Instellingen, Algemeen, Info, Versie. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone aanzienlijk. hollandsnieuwe raadt installatie van deze update dan ook af.
  • Startscherm.
  • Kies Settings.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Kies General.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Network.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 5

[[sp_gprs_dataroaming]]

• Kies EDGE.
    [[sp_gprs_dataroaming_warning]][[sp_gprs_dataroaming_return]]

Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 6
  • Bij APN, voer data.dataxs.mobi in.
  • Bij Username, voer niets in.
  • Bij Password, voer niets in.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 7
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 8
  • Als je nu niet kunt internetten dan kan het zijn dat je de verkeerde SIM kaart hebt gekozen. Klik hier om de stappen opnieuw te doorlopen. Heb je gekozen voor de witte SIM kaart, kies dan nu voor de gekleurde SIM kaart. Heb je gekozen voor de gekleurde SIM kaart, kies dan nu voor de witte SIM kaart.
Apple iPhone - internet - handmatig instellen - stap 9
vorige. stap 1 van 9 volgende.