LG P880 Optimus 4X HD LG P880 Optimus 4X HD

kies ander toestel

LG P880 Optimus 4X HD internet handmatig instellen

LG P880 Optimus 4X HD
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 1
  • hollandsnieuwe stuurt je LG Optimus 4X HD in principe automatisch instellingen voor het gebruik van mobiel internet.
  • Ook is het mogelijk je LG Optimus 4X HD handmatig in te stellen voor mobiel internet,.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Startscherm.
  • Kies Applicaties.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Scroll naar rechts.
  • Kies Opties.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Meer…
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 5
  • Kies Mobiele netwerken.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 6
  • Kies Datatoegang aan en vink deze aan.
  • Indien gevraagd, kies OK.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 7
  • Kies Toegangspunten.

• Let op: Data-roaming is NIET aangevinkt en Netwerkmodus is ingesteld op GSM/UMTS (auto modus). Als Data-roaming is aangevinkt (blauw vinkje), kun je ook in het buitenland internetten. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden!

LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 8
  • Kies de menu-toets en kies Nieuwe APN.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 9
  • Bij Naam, voer hollandsnieuwe int. in.
  • Bij APN, voer data.dataxs.mobi in.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 10
  • Bij Proxy, voer niets in.
  • Bij Poort, voer niets in.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 11
  • Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
  • Bij Wachtwoord, voer niets in.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 12
  • Scroll naar beneden.
  • Bij MCC, voer 204 in.
  • Bij MNC, voer 04 in.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 13
  • Bij Verificatietype, kies PAP.
  • Bij APN-type, voer default in. (let op: in kleine letters)
  • Kies de menu-toets.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 14
  • Kies Opslaan.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 15
  • Kies hollandsnieuwe int. en vink deze aan.
  • Keer terug naar het Startscherm.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 16
  • Startscherm.
  • Kies Applicaties.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 17
  • Kies Internet.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 18
  • Kies de menu-toets en kies Opties.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 19
  • Kies Algemeen.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 20
  • Kies Startpagina instellen.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 21
  • Kies Overig en vink deze aan.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 22
  • Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies OK.
  • Keer terug naar het Startscherm.
LG P880 Optimus 4X HD - internet - handmatig instellen - stap 23
vorige. stap 1 van 23 volgende.