Nokia C7-00 Nokia C7-00

kies ander toestel

Nokia C7-00 internet handmatig instellen

Nokia C7-00
Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 1
  • hollandsnieuwe stuurt je Nokia C7 in principe automatisch instellingen voor het gebruik van mobiel internet.
  • Ook is het mogelijk je Nokia C7 handmatig in te stellen voor mobiel internet,.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Startscherm.
  • Ga naar het Hoofdmenu.
Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Kies Instellingen.
Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Connectiviteit.
Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 5
  • Kies Instellingen.
Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 6
    • Bij Geg.gebr. in eigen land, kies Automatisch.
    • Kies Bestemmingen.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 7
      • Kies Internet.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 8
      • Kies Opties en kies Nieuw toegangspunt.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 9
      • Kies Nee.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 10
      • Kies Packet-gegevens.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 11
      • Voer hollandsnieuwe in en kies OK.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 12
      • Heeft hollandsnieuwe Prioriteit 1, sla de volgende stap over.
      • Heeft hollandsnieuwe geen Prioriteit 1, ga dan naar de volgende stap.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 13
      • Kies hollandsnieuwe gedurende een seconde zodat een pop-up opent.
      • Kies Prioriteit wijzigen en kies de bovenste positie.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 14
      • Kies hollandsnieuwe.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 15
      • Kies Naam verbinding, voer hollandsnieuwe in en kies OK.
      • Kies Naam toegangspunt, voer data.dataxs.mobi in en kies OK.
      • Kies Gebruikersnaam, voer niets in en kies OK.
      • Bij Wachtwoord vragen, kies Nee.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 16
      • Kies Wachtwoord, voer niets in en kies OK.
      • Bij Authenticatie, kies Normaal.
      • Kies Homepage, voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies OK.
      • Keer terug naar het Hoofdmenu.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 17
      • Kies Web.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 18
      • Kies Opties en kies Instellingen.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 19
      • Kies Algemeen.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 20
      • Kies ToegangspuntInternet en kies OK.
      • Kies HomepageDoor gebr. gedef., voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies OK.
      • Keer terug naar het Startscherm.
      Nokia C7-00 - internet - handmatig instellen - stap 21
      vorige. stap 1 van 21 volgende.