Samsung I9070 Galaxy S Advance Samsung I9070 Galaxy S Advance

kies ander toestel

Samsung I9070 Galaxy S Advance internet automatisch instellen

Samsung I9070 Galaxy S Advance
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - automatisch instellen - stap 1
  • De juiste automatische APN-instellingen voor mobiel internet kun je per sms naar je mobiel laten sturen, klik hier (een nieuw venster opent).
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - automatisch instellen - stap 2
  • Startscherm.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - automatisch instellen - stap 3
  • Instellingen ontvangen, sleep de menu-balk naar beneden.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - automatisch instellen - stap 4
  • Kies het configuratiebericht.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - automatisch instellen - stap 5
  • Kies het configuratiebericht.
  • Indien gevraagd, voer de pincode 0000 in en kies OK.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - automatisch instellen - stap 6
  • Kies Installeren.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - automatisch instellen - stap 7
  • Kies OK.
  • De instellingen voor mobiel internet zijn ge├»nstalleerd.
  • Keer terug naar het Startscherm.
vorige. stap 1 van 7 volgende.