Samsung I9070 Galaxy S Advance Samsung I9070 Galaxy S Advance

kies ander toestel

Samsung I9070 Galaxy S Advance internet handmatig instellen

Samsung I9070 Galaxy S Advance
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 1
  • hollandsnieuwe stuurt je Samsung Galaxy S Advance in principe automatisch instellingen voor het gebruik van mobiel internet.
  • Ook is het mogelijk je Samsung Galaxy S Advance handmatig in te stellen voor mobiel internet,.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Startscherm.
  • Kies Applicaties.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Kies Instellingen.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Draadloos en netwerk.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 5
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Mobiele netwerken.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 6
  • Kies Pakketgegevens gebruiken en vink deze aan.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 7

[[sp_gprs_dataroaming]]

• Kies Namen toegangspunten.

• Let op: Roaming is NIET aangevinkt en Netwerkmodus is ingesteld op GSM/WCDMA (auto-stand). Als Roaming is aangevinkt (groen vinkje), kun je ook in het buitenland internetten. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden!

Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 8
  • Kies de menu-toets en kies Nieuw toegangspunt.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 9
  • Bij Naam, voer hollandsnieuwe in.
  • Bij APN, voer data.dataxs.mobi in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 10
  • Bij Proxy, voer niets in.
  • Bij Poort, voer niets in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 11
  • Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
  • Bij Wachtwoord, voer niets in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 12
  • Scroll naar beneden.
  • Bij MCC, voer 204 in.
  • Bij MNC, voer 04 in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 13
  • Bij Verificatietype, kies PAP.
  • Bij Type toegangspunt, vink Internet aan. Is deze optie niet beschikbaar, voer dan default (let op: in kleine letters) in en kies OK.
  • Kies de menu-toets.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 14
  • Kies Opslaan.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 15
  • Kies hollandsnieuwe en vink deze aan.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 16
  • Startscherm.
  • Kies Applicaties.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 17
  • Kies Internet.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 18
  • Kies de menu-toets, Meer en kies Instellingen.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 19
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Startpagina instellen.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 20
  • Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies OK.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 21
  • Startscherm.
  • Zet de Samsung Galaxy S Advance uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren.
  • Begin nu met internetten.
  • Bij vragen of problemen, ga naar internet probleem oplossen.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 22
  • Als je nu niet kunt internetten dan kan het zijn dat je de verkeerde SIM kaart hebt gekozen. Klik hier om de stappen opnieuw te doorlopen. Heb je gekozen voor de witte SIM kaart, kies dan nu voor de gekleurde SIM kaart. Heb je gekozen voor de gekleurde SIM kaart, kies dan nu voor de witte SIM kaart.
vorige. stap 1 van 22 volgende.