Samsung I9070 Galaxy S Advance Samsung I9070 Galaxy S Advance

kies ander toestel

Samsung I9070 Galaxy S Advance internet handmatig instellen

Samsung I9070 Galaxy S Advance
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 1
  • hollandsnieuwe stuurt je Samsung Galaxy S Advance in principe automatisch instellingen voor het gebruik van mobiel internet.
  • Ook is het mogelijk je Samsung Galaxy S Advance handmatig in te stellen voor mobiel internet,.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Startscherm.
  • Kies Applicaties.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Kies Instellingen.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Draadloos en netwerk.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 5
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Mobiele netwerken.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 6
  • Kies Pakketgegevens gebruiken en vink deze aan.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 7
  • Kies Namen toegangspunten.

• Let op: Roaming is NIET aangevinkt en Netwerkmodus is ingesteld op GSM/WCDMA (auto-stand). Als Roaming is aangevinkt (groen vinkje), kun je ook in het buitenland internetten. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden!
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 8
  • Kies de menu-toets en kies Nieuw toegangspunt.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 9
  • Bij Naam, voer hollandsnieuwe int. in.
  • Bij APN, voer data.dataxs.mobi in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 10
  • Bij Proxy, voer niets in.
  • Bij Poort, voer niets in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 11
  • Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
  • Bij Wachtwoord, voer niets in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 12
  • Scroll naar beneden.
  • Bij MCC, voer 204 in.
  • Bij MNC, voer 04 in.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 13
  • Bij Verificatietype, kies PAP.
  • Bij Type toegangspunt, vink Internet aan. Is deze optie niet beschikbaar, voer dan default (let op: in kleine letters) in en kies OK.
  • Kies de menu-toets.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 14
  • Kies Opslaan.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 15
  • Kies hollandsnieuwe int. en vink deze aan.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 16
  • Startscherm.
  • Kies Applicaties.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 17
  • Kies Internet.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 18
  • Kies de menu-toets, Meer en kies Instellingen.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 19
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Startpagina instellen.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 20
  • Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies OK.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Samsung I9070 Galaxy S Advance - internet - handmatig instellen - stap 21
  • Startscherm.
  • Zet de Samsung Galaxy S Advance uit en start deze opnieuw op om de instellingen te activeren.
  • Begin nu met internetten.
  • Bij vragen of problemen, ga naar internet probleem oplossen.
vorige. stap 1 van 21 volgende.