Samsung S5360 Galaxy Y Samsung S5360 Galaxy Y

kies ander toestel

Samsung S5360 Galaxy Y internet handmatig instellen

Samsung S5360 Galaxy Y
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 1
  • Bij de Samsung Galaxy Y is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen.
  • Wel is het mogelijk je Samsung Galaxy Y handmatig in te stellen voor gebruik.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Startscherm.
  • Ga naar het Hoofdmenu.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Kies Instellingen.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Draadloos en netwerken.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 5
  • Kies Mobiele netwerken.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 6

[[sp_gprs_dataroaming]]

• Kies Pakketgegevens gebruiken en vink deze aan.
  • Kies Namen toegangspunten.

• Let op: Roaming en Alleen 2G-netwerken gebruiken zijn NIET aangevinkt. Als Roaming is aangevinkt (groen vinkje), kun je ook in het buitenland internetten. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden!

Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 7
  • Kies de menu-toets en kies Nieuw Toeganspunt.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 8
  • Bij Naam, voer hollandsnieuwe in.
  • Bij APN, voer data.dataxs.mobi in.
  • Bij Proxy, voer niets in.
  • Bij Poort, voer niets in.
  • Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
  • Bij Wachtwoord, voer niets in.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 9
  • Scroll naar beneden.
  • Bij MCC, voer 204 in.
  • Bij MNC, voer 04 in.
  • Bij Verificatietype, kies PAP.
  • Bij APN-type, kies internet.
  • Kies de menu-toets.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 10
  • Kies Opslaan.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 11
  • Kies hollandsnieuwe en stip deze aan.
  • Keer terug naar het Hoofdmenu.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 12
  • Kies Internet.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 13
  • Kies de menu-toets, Meer en kies Instellingen.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 14
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Startpagina instellen.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 15
  • Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies OK.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 16
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 17
  • Als je nu niet kunt internetten dan kan het zijn dat je de verkeerde SIM kaart hebt gekozen. Klik hier om de stappen opnieuw te doorlopen. Heb je gekozen voor de witte SIM kaart, kies dan nu voor de gekleurde SIM kaart. Heb je gekozen voor de gekleurde SIM kaart, kies dan nu voor de witte SIM kaart.
vorige. stap 1 van 17 volgende.