Samsung S5360 Galaxy Y Samsung S5360 Galaxy Y

kies ander toestel

Samsung S5360 Galaxy Y internet handmatig instellen

Samsung S5360 Galaxy Y
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 1
  • Bij de Samsung Galaxy Y is het helaas niet mogelijk instellingen per sms te ontvangen.
  • Wel is het mogelijk je Samsung Galaxy Y handmatig in te stellen voor gebruik.
  • Kies volgende voor stap-voor-stap instructies.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 2
  • Startscherm.
  • Ga naar het Hoofdmenu.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 3
  • Kies Instellingen.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 4
  • Kies Draadloos en netwerken.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 5
  • Kies Mobiele netwerken.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 6
  • Kies Pakketgegevens gebruiken en vink deze aan.
  • Kies Namen toegangspunten.

• Let op: Roaming en Alleen 2G-netwerken gebruiken zijn NIET aangevinkt. Als Roaming is aangevinkt (groen vinkje), kun je ook in het buitenland internetten. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden!
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 7
  • Kies de menu-toets en kies Nieuw Toeganspunt.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 8
  • Bij Naam, voer hollandsnieuwe int. in.
  • Bij APN, voer data.dataxs.mobi in.
  • Bij Proxy, voer niets in.
  • Bij Poort, voer niets in.
  • Bij Gebruikersnaam, voer niets in.
  • Bij Wachtwoord, voer niets in.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 9
  • Scroll naar beneden.
  • Bij MCC, voer 204 in.
  • Bij MNC, voer 04 in.
  • Bij Verificatietype, kies PAP.
  • Bij APN-type, kies internet.
  • Kies de menu-toets.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 10
  • Kies Opslaan.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 11
  • Kies hollandsnieuwe int. en stip deze aan.
  • Keer terug naar het Hoofdmenu.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 12
  • Kies Internet.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 13
  • Kies de menu-toets, Meer en kies Instellingen.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 14
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Startpagina instellen.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 15
  • Voer http://www.hollandsnieuwe.nl in en kies OK.
  • Keer terug naar het Startscherm.
Samsung S5360 Galaxy Y - internet - handmatig instellen - stap 16
vorige. stap 1 van 16 volgende.